att förebygga smärta i muskler och leder

Använd Pausit för att förebygga smärta i muskler och leder

När vi väl har ont gör vi allt vi kan för att bli kvitt värken. Men varför anstränger vi inte oss för att förebygga smärta i muskler och leder redan innan vi får ont?

Att förebygga smärta i muskler och leder

Det enklaste sättet att slippa onödig smärta i muskler och leder är att förebygga att smärtan ens uppstår. Genom att röra på dig regelbundet kan du själv förebygga detta. Om det känns omständligt att ta sig iväg på träningspass flera dagar i veckan kan Pausit vara ett effektivt alternativ! Med vårt pausprogram får du en personlig tränare direkt i din dator. Under arbetsdagen får du notifikationer som påminner dig om när det är dags att ta en paus och röra på sig. Du bestämmer själv hur ofta och vilka tider dessa pauser ska vara. Du ställer in vilka problemområden du vill lägga extra fokus på. Du kanske har problem med spända muskler i axlar och nacke, eller känner att ryggen börjar göra ont efter en hel dag framför datorn. Med Pausits enkla övningar får du in rörelse i vardagen, utan att själv behöva tänka på det!

Pausgympa på arbetsplatsen

Med vårt pausprogram kan du enkelt anpassa programmet efter din arbetssituation. Vi har kunder i alla möjliga branscher. Våra kunder märker en positiv effekt på hur de anställda mår när de använder Pausit. Är du också sugen på att testa på programmet? Du får tillgång till hela programmet med alla funktioner under en tidsbegränsad period. Få en gratis provperiod av Pausit!