Aktiva pauser

Behöver du använda Pausit även när du inte har ont?

När vi väl har ont gör vi allt vi kan för att bli kvitt värken. Men varför anstränger vi oss inte redan innan vi får ont?

Förebygga smärta i muskler och leder

Det enklaste sättet att slippa onödig smärta i muskler och leder är att förebygga att smärtan ens uppstår. Genom att röra på dig regelbundet kan du själv förebygga detta. Om det känns omständligt att ta sig iväg på träningspass flera dagar i veckan kan Pausit vara ett effektivt alternativ! Med vårt pausprogram får du en personlig tränare direkt i din dator. Under arbetsdagen får du notifikationer som påminner dig om när det är dags att ta en paus och röra på sig. Du bestämmer själv hur ofta och vilka tider dessa pauser ska vara. Du ställer in vilka problemområden du vill lägga extra fokus på. Du kanske har problem med spända muskler i axlar och nacke, eller känner att ryggen börjar göra ont efter en hel dag framför datorn. Med Pausits enkla övningar får du in rörelse i vardagen, utan att själv behöva tänka på det!

Pausgympa på kontoret

Med vårt pausprogram kan du enkelt anpassa programmet efter din arbetssituation. Vi har kunder i alla möjliga branscher och storlekar. Gemensamt för våra kunder är att de märker positiv skillnad på hur de anställda mår när de använder Pausit. Är du också sugen på att testa på programmet? Du får tillgång till hela programmet med alla funktioner under en tidsbegränsad period. Kontakta oss här för att få en gratis provperiod av Pausit!