Bli en del av Pausits framtid!

Nu tar vi nästa steg i Pausits utveckling och fortsätter sträva framåt! De senaste två åren har vi gjort en otrolig resa och utvecklats mycket. I början av 2016 kom Dan Gustafsson in som VD i företaget och har hjälpt till med att ta Pausit till nästa nivå. Vid årsskiftet kommer Dan att gå vidare med nya utmaningar. Ett jobberbjudande på Porschecenter gör att Dan nu får möjligheten att jobba med en av hans stora passioner i livet – bilar.

 

Vad tar du med dig från din tid på Pausit?

”Känslan av att sälja en produkt som gör så stor skillnad, responsen från kunder som använder programmet! Det gör mig glad”, säger Dan.

Finns det någon särskild händelse med Pausit som du är extra stolt över?

”Dels när vi lyckats knyta till oss våra partners i Norge och Holland då det är ett stort steg mot våra långsiktiga mål samt när vi äntligen fick till det skolprojekt som vi startar vecka 45 i Karlskoga och Karlstad. Barnen är vår framtid och dem vill vi vara med och påverka!” fortsätter Dan.

Vi har haft en fantastisk tid tillsammans på Pausit, Dan har tillfört mycket energi och driv till företaget, men Pausits resa fortsätter! Vi kommer fortsätta att utvecklas och expandera. Pausit är verkligen en produkt och ett företag med en ljus framtid, och nu söker vi efter en till person som vill vara en del av denna otroliga resa.

Hur ser Pausits framtid ut? 

”Vi har mycket spännande saker på gång, allt ifrån stor samarbetspartner till fortsatt utlandssatsning, men framförallt så fortsätter intresset för vårt program att spridas ännu bredare i Sverige där nya kunder hör av sig till oss. Vi kommer nu att sätta oss ner och titta på hur vi ska bygga organisationen och vilken kompetens vi behöver ta in. Att det kommer sökas en driven person med starkt säljfokus är klart, men vi ska troligen komplettera tjänsten med några andra spännande saker också. Men vi vill inte bara växa utan även ta hand om våra befintliga kunder på bästa sätt genom god service och det bästa programmet”, säger Pausits Mikael Wahman

Vi vill tacka Dan för allt han bidragit med till företaget och önska stort lycka till i framtiden!

Vill du vara med på Pausits framtida resa? Hör av dig till oss!