ett stillasittande arbete

Pausgympa för dig som har ett stillasittande arbete

Tillhör du dem som har ett stillasittande arbete? Får du ont i muskler och leder under arbetsdagen? Du är absolut inte ensam. Att få ont i kroppen är ett vanligt förekommande problem för många som har ett monotont arbete. Vi är helt enkelt inte byggda för att röra oss så lite som vi gör idag. Det finns ett enkelt sätt att motverka detta! Genom att ta regelbundna pauser under arbetsdagen och röra på sig, minskar risken för att få ont i kroppen under arbetsdagen.

Hur kan man ha en bra rutin för att köra pausgympa vid stillasittande arbete?

Pausit är ett program i din dator som påminner dig när det är dags för pausgympa. Det är mycket hjälpsamt när man har stillasittande arbete. Du får en notis på din skärm och får då valet att köra programmet direkt, eller att ignorera det helt om du är upptagen just då.

Du bestämmer själv hur många gånger per dag och hur ofta du vill köra pausgympa. Du kan även anpassa programmet helt efter dina preferenser och behov. Bestäm vilka tider du vill ha påminnelser och om du har några problemområden du vill fokusera extra på.

Pausits pausgympa för personer som har ett stillasittande arbete

Pausgympa är ett perfekt sätt att få in mer rörelse på kontoret. Dra med hela kontoret och gör det till en grej! Så här säger en av våra kunder om Pausits pausgympa för personer som har ett stillasittande arbete:

– Det har blivit en naturlig del av vardagen att alltid köra en Pausit. Vissa gånger har jag externa besökare när Pausit gör sig påmind i nedra högra hörnet. Det är bara att acceptera och ta med besökarna på en kort Pausit. Alla gäster är imponerade av Pausit och tycker att det blir ett roligt inslag i mötet, säger Conny Wilén, IS Sourcing Manager, ABB

Vill du testa på vårt pausprogram Pausit gratis under hösten? Kontakta oss här!