Intresset för Pausit och vårt hälsofrämjande pausprogram ökar

Intresset för Pausit och vårt hälsofrämjande pausprogram har ökat mycket de senaste åren och nu i dessa Covid 19-tider har efterfrågan ökat ytterligare då många arbetar hemifrån i en ofta betydligt sämre utformad arbetsmiljö. För att kunna möta kundernas efterfrågan och ge den service vi vill stå för utökas nu verksamheten med att anställa Håkan Widlund som säljare/kundvårdare.

– Vem är Håkan?
-”Ja vem är då Håkan Widlund, en tämligen glad skit på snart 52år. Jag bor med sonen, 19 år, strax utanför Örebro. Har tidigare ägnat fritiden åt att vara innebandy och fotbollstränare. Nu förtiden spenderas ledig tid på fiske, pyssel med huset samt egen träning (vilket är på tiden😊) säger Håkan”.

– Vad har du jobbat med tidigare?
-Jag har jobbat med försäljning och drivit företag i hela mitt yrkesverksamma liv. Startade karriären inom hemelektronikbranschen, men har varit både inom tjänstesektorn samt IT branschen. Senast så har jag varit med och drivit Collage Foto (2005-2020), vilket varit en oerhörd spännande och rolig utmaning.

Håkan kommer primärt att jobba med uppsökande försäljning och på så sätt ge nyfikna organisationer runt om i landet den information de önskar om programmet. Pausit Pausprogram kan enkelt presenteras via webmöten så tveka inte att kontakta Håkan om ni är förutsättningslöst nyfikna:

hakan@pausit.se

070-270 33 09

Pausit är ett användarvänlig och individanpassat pausprogram till datorn som idag används av bl.a. ca 60 kommuner, 40 statliga myndigheter, 8 landsting (Regioner) och mängder av företag. Hör av er till oss om ni vill veta mer!