hälsan vid stillasittande arbete

Pausgympa för företag

”Äntligen har jag fått en alldeles egen personlig tränare, som tålmodigt och utan förebråelser återkommer till mig flera gånger om dagen, med det enda syftet att jag ska må bra! På huvudkontoret i Sverige används programmet flitigt och självklart för nu alla våra 300 medarbetare världen över också tillgång till Pausit”, säger Gunilla Melstad, HR-chef Diakonia

 

Pausit har över 125 000 nöjda användare inom alla typer av branscher och storlekar på företag. Från stora företag till landsting, från mindre verksamheter till kommuner: med vårt flexibla pausprogram är det enkelt att anpassa det efter just dina behov.

 

VAD ÄR PAUSGYMPA?

Du kan minska risken för arbetsskador genom att ta regelbundna pauser under arbetsdagen och få in rörelse i vardagen. Det är där Pausit kommer in i bilden! Med vårt pausprogram får du notiser när det är dags att ta en paus och göra pausgympa – direkt i din jobbdator! Du bestämmer själv vilka tider och hur ofta du ska få notiser. Övningarna är indelade efter olika kategorier: nackövningar, axelövningar, bröstryggsövningar, ländryggsövningar, hand/armövningar, höftövningar, fotövningar, balansövningar, avslappningsövningar och andningsövningar. Med Pausit blir det enkelt att få in de där nödvändiga pauserna under arbetsdagen.

PAUSGYMPA FÖR FÖRETAG

Pausit har cirka 125 000 användare varje dag och finns i alla möjliga branscher. Från små till stora företag. Från kommuner, myndigheter och skolor till mindre företag. Gemensamt för våra kunder är att de använder Pausit och att de rapporterar att användandet av programmet verkligen gör skillnad för de anställdas hälsa. De rapporterar även om att det är ett högt användande av programmet, vilket vi verkligen ser som ett tecken på att Pausit uppskattas ute på arbetsplatserna!

När du blir kund hos oss på Pausit tecknar du ett årsavtal och betalar en licensavgift per användare i företaget. Inga installationskostnader eller startavgifter tillkommer, och du kan ansluta fler användare till programmet när du vill. Om du vill prova på vårt pausprogram innan du skriver upp dig på ett helt år, så kan du testa helt gratis under en begränsad provperiod! Kontakta oss så berättar vi mer.