Pausgympa för kommuner

”Tack vare Pausit blir jag påmind om att röra mig kontinuerligt dagligen. Vissa tidpunkter under dagen har många på arbetsplatsen valt att göra sin Pausitpaus – då  ser man händer och armar röra på sig i olika formationer. I min roll som hälsoutvecklare har jag fått många positiva återkopplingar från medarbetare om värdet av att använda Pausit. Vi vill ju alla må bra!” säger Gunilla Edman, hälsoutvecklare på Örnsköldsviks kommun

 

Tillhör du skaran som känner dig stel i nacke och axlar efter en hel dag på jobbet? Du är inte ensam. Smärta och stelhet i speciellt nacke, axlar och rygg är vanligt för personer som har ett stillasittande och monotont arbete. Idag är det många som spenderar större delen av arbetsdagen framför en dator. Är du en av dem?

Vad är pausgympa?

Du kan minska risken för arbetsskador genom att ta regelbundna pauser under arbetsdagen och få in rörelse i vardagen. Det är där Pausit kommer in i bilden! Med vårt pausprogram får du notiser när det är dags att ta en paus och göra pausgympa – direkt i din jobbdator! Du bestämmer själv vilka tider och hur ofta du ska få notiser. Övningarna är indelade efter olika kategorier: nackövningar, axelövningar, bröstryggsövningar, ländryggsövningar, hand/armövningar, höftövningar, fotövningar, balansövningar, avslappningsövningar och andningsövningar. Med Pausit blir det enkelt att få in de där nödvändiga pauserna under arbetsdagen.

Pausgympa för kommuner

Pausit passar företag och organisationer av alla storlekar och typer, eftersom du själv kan anpassa funktionerna i Pausit efter dina behov och önskemål. Från små verksamheter till stora företag och myndigheter: Pausit har något som passar alla.

 

Vill du testa på Pausit gratis under en begränsad period? Du får tillgång till hela programmet med alla funktioner under en tidsbegränsad period. Kontakta oss så berättar vi mer!