Pausgympa på jobbet

Pausgympa framför datorn

Att röra på sig under arbetsdagen utan att bli genomsvettig av ett helt träningspass. Det låter som drömmen, eller hur? Det behöver faktiskt inte vara en avlägsen dröm – med vårt program för pausgympa är det möjligt!

 

Gympa framför datorn

När du sitter där framför datorn under en vanlig arbetsdag är det lätt att börja känna sig stel i muskler och leder. Många som sitter mycket framför datorn i sitt vardagliga arbete har monotona arbetsuppgifter, det vill säga att de ofta sitter stilla och upprepar samma rörelse dagarna i ända. Att då kunna få en påminnelse om när det är dags för en paus och lite gympa, gör stor skillnad för både kropp och knopp. Du behöver inte komma ihåg själv när du ska pausa, utan programmet skickar en notis till din dator på de tider du själv valt i förväg.

 

Pausgympa med Pausit

Vårt program är enkelt: du installerar programmet i din jobbdator, får en notis när det är dags att göra övningar och därefter visas en animation på en person som genomför olika pausövningar. Det är enkelt att följa med i övningarna och du ser tydligt i vilka muskler vissa övningar ska kännas. Dessutom visas det med pilar när du till exempel ska vinkla huvudet eller pressa en hand nedåt. Både lätt att komma ihåg och lätt att genomföra, med andra ord!

Du behöver inte lämna din arbetsplats framför datorn för att genomföra övningarna. Vill du t.ex. göra mer diskreta övningar och sitta kvar i stolen kan du själv välja att endast ha med övningar som genomförs sittande.

 

Prova att pausgympa framför datorn gratis

Om du vill prova på vårt pausprogram så kan du testa helt gratis under en begränsad provperiod. Bli en del av våra nöjda kunder! Kontakta oss så berättar vi mer.