pausgympa hemma

Pausgympa hemma: övningar när man jobbar hemifrån

En personlig tränare för att göra pausgympa hemma låter inte helt fel, eller hur? Med vårt pausprogram Pausit får du just detta. Pausit är en personlig tränare i din dator, som på regelbundna tider påminner dig om att det är dags att ta en paus. Under dessa pauser dyker programmet upp på din skärm och guidar dig genom övningarna så du kan göra pausgympa hemma.

pausgympa hemma

Övningar när man jobbar hemifrån

Du bestämmer själv vilka tider och hur ofta du ska få notiser om att det är dags för en paus. Oavsett var du sitter i och vilken typ av företag du jobbar för, kan du få in Pausit Pausprogram som en del av vardagen. Programmet är lätt att anpassa efter just dina behov och önskemål. Övningarna är indelade efter olika kategorier så du kan fokusera på specifika områden: nackövningar, axelövningar, bröstryggsövningar, ländryggsövningar, hand/armövningar, höftövningar, fotövningar, balansövningar, avslappningsövningar och andningsövningar. Varför inte dra upp din datorskärm på en projektor och göra pausgympa med familjen?

Bättre ergonomi med pausgympa

Forskningen säger att regelbunden rörelse och träning ökar välbefinnandet hos anställda. Det är lätt att känna att det är omständligt att få ens anställda att röra på sig, men genom att göra det till en naturlig del av jobbdagen behöver det inte bli ett så stort steg. Med vårt pausprogram kan du förhindra vanliga problem vid stillasittande arbeten, till exempel dålig hållning och svaga muskler. Genom att aktivera kroppen under dagen bygger du upp musklerna och motverkar flera vanliga problem. Bättre ergonomi när man jobbar är viktig, ännu mer när man jobbar hemifrån.

Vill du testa på Pausit Pausprogram gratis? Du och dina medarbetare får tillgång till hela programmet med alla funktioner. Kontakta oss så berättar vi mer!