Pausprogram för myndigheter och organisationer

Många myndigheter, företag och andra typer av organisationer upplever problem med stillasittande arbete på arbetsplatsen, och att de inte har verktygen för att motverka det. Det är där Pausit Pausprogram kommer in i bilden.

Med vårt pausprogram får de notiser direkt i deras jobbdator när det är dags att ta en paus. På så sätt glömmer de inte de där viktiga pauserna under dagen.

“Riksrevisionen använder Pausit Pausprogram sedan i april 2011. Arbetsgivaren vill på detta sätt erbjuda samtlig personal möjlighet att på ett enkelt och strukturerat sätt få de viktiga korta avbrotten i arbetet. Personalen uppskattar programmet främst får att det ger full möjlighet att individuellt välja vilka övningar som ska utföras och när i tid under dagen de görs”, säger Anders Thidholm, HR-strateg Riksrevisionen.

Hur upplever myndigheter och organisationer Pausit Pausprogram

Pausit har cirka 130 000 användare varje dag och finns i alla möjliga branscher. Från kommuner, myndigheter och skolor till företag.

De rapporterar att användandet av programmet (verkligen) gör stor skillnad för de anställdas hälsa.

Och det rapporteras om ett högt användande av programmet, vilket vi ser som ett tecken på att Pausit uppskattas ute på arbetsplatserna.

Om du vill prova gratis på vårt pausprogram kontakta gärna oss så fixar vi det åt er.