övningar för hemarbete

Pausgympa: övningar för hemarbete

Vad sägs om en digital personlig tränare som kommer att påminna dig när det blir dags att göra en pausgympa? På så sätt får du dina övningar för hemarbete direkt i din dator.  

En personlig tränare på datorn låter inte helt fel, eller hur? Med vårt pausprogram Pausit får du just detta. Pausit är en personlig tränare i din dator, som på regelbundna tider påminner dig om att det är dags att ta en paus. Under dessa pauser dyker programmet upp på din skärm och du gör pausgympa på kontoret.

Hur funkar det?

Du bestämmer själv vilka tider och hur ofta du ska få notiser om att det är dags för en paus. Oavsett var du sitter och jobbar och vilken typ av företag du jobbar för, kan du få in Pausit som en del av vardagen. Programmet är lätt att anpassa efter just dina behov och önskemål. Övningarna är indelade efter olika kategorier så du kan fokusera på specifika områden: nacke, axlar, bröstrygg, ländrygg, händer/armar, höfter, fötter m.m. Varför inte testa #pausitchallenge, dela skärmen med dian kollegor göra pausgympa tillsammans?

Bättre ergonomi med övningar för hemarbete

Forskningen säger att regelbunden rörelse och träning ökar välbefinnandet hos anställda. Det är lätt att känna att det är omständligt att få ens anställda att röra på sig, men genom att göra det till en naturlig del av jobbdagen behöver det inte bli ett så stort steg. Med vårt pausprogram kan du förhindra vanliga problem på grund av stillasittande arbeten, dålig ergonomi när man jobbar hemifrån och ensamhet. Genom att aktivera kroppen under dagen bygger du upp musklerna och motverkar flera vanliga problem. Bättre ergonomi och mående, helt enkelt!

Vill du testa på Pausit gratis? Du får tillgång till hela programmet med alla funktioner under en tidsbegränsad period. Kontakta oss så berättar vi mer!