hälsan vid stillasittande arbete

Pausgympa på jobbet

Har man ett stillasittande arbete är det lätt att börja känna sig trött och stel i muskler och leder. I längden är det något som kan leda till sämre koncentrationsförmåga och förslitningsskador. Ett enkelt sätt att motverka dessa problem är att göra pausgympa på jobbet. Du får röra på dig men behöver inte ta en lång paus från ditt arbete. Samtidigt blir du faktiskt mer effektiv i ditt arbete! Smidigt, eller hur?

Pausgympa på jobbet

Att planera en pausgympa

Med hjälp av Pausit pausprogram är det enkelt att komma ihåg att göra pausgympa. Du ställer själv in vilka tider och hur ofta du vill få en notis om att det är dags att ta en paus.

Tidpunkter under dagen för att göra en pausgympa på jobbet

Många, långa jobbmöten kan göra att du blir trött i både muskler och huvudet. Det kan kännas lite konstigt att vara den som drar igång en spontan pausgympa på jobbet efter ett möte, men troligtvis kommer det bli ett uppskattat avbrott!

Perfekt att passa på att röra sig under en fikapaus. Dra ihop hela kontoret och gör det till en gemensam pausgympa!

En av våra favoriter är under lunchrasten när vi värmer matlådan.

“Pausit är coolt! Det har blivit en naturlig del av vardagen att alltid köra en Pausit. Vissa gånger har jag externa besökare när Pausit gör sig påmind i nedra högra hörnet. Det är bara att acceptera och ta med besökarna på en kort Pausit. Alla gäster är imponerade av Pausit och tycker att det blir ett roligt inslag i mötet.” säger Conny Wilén, IS Sourcing Manager på ABB.

Prova Pausit gratis och gör pausgympa på jobbet

Är du sugen på att prova på pausgympa? Du kan prova Pausit gratis under en begränsad tidsperiod. På så sätt kan du själv testa om vårt pausprogram passar just dig och din verksamhet, innan du tecknar ett avtal. Kontakta oss för att prova pausgympa på jobbet!