Pausit Pausprogram förebygger sjukskrivningar på ett enkelt och effektivt sätt

Vi spenderar många timmar av dagen på vår arbetsplats vilket ofta får oss att tro att vi inte har tillräckligt med tid för att träna och förbättra vår fysiska hälsa. Det är ganska vanligt att sitta 8 timmar eller mer på arbetsplatsen. Våra kroppar är inte gjorda för att sitta stilla. Med denna brist på rörelse kommer hälsan förr eller senare att påverkas.

Det finns många undersökningar som avslöjar att korta träningspauser minskar sjukskrivningar. Undersökningen som utfördes på Mahou-San Miguel-anställda visade att upp till 71 % av den aktiva arbetskraften kände sig mer motiverade och hade en mer positiv attityd på arbetsplatsen när de tränade. Detta leder till en mer avslappnad arbetsmiljö och till en ökad produktivitet för företaget.

Det är inte lätt, men det går att få in träningsrutiner. Pausit föreslår att ni testar gratis vårt dagliga pausprogram. Ett enkelt och effektivt sätt att lägga in pauser på cirka två minuter varannan timme för att utföra övningar och stretcha kroppen.

Lite är bättre än ingenting

Det finns många som helt enkelt inte vet hur lång tid de faktiskt behöver för att träna eller är osäkra på om de kommer att kunna genomföra ett träningsprogram. Man tror ofta att man kommer behöva mer tid än den man har eller att man inte klarar att träna. Detta gör att man till slut väljer att inte göra någonting i stället för lite grann.

Även om man inte har en hel timme för att träna kan man dra nytta av korta träningspass eller promenader. Det är viktigt att inte låta frustrationen över att inte kunna genomföra ett fullständigt träningspass hindra en från att göra åtminstone något som kan få en att må bra och till och med gynna en fysiskt och psykiskt.

Förutom möjligheten att prova vårt pausprogram utan kostnad bjuder vi in er att läsa vårt träningsprogram för att börja jogga oavsett fysisk kondition. Kom igen!