Pausit i ett spännande samarbete med Avonova Företagshälsa

Nu har vi inlett ett stort och riktigt roligt samarbete med Avonova Företagshälsa! Avonova har själva testat vårt pausprogram och gillade det så pass mycket att de började diskutera ett samarbete med oss. Eftersom Avonova är ett så stort företag som finns på 120 orter i Sverige ser vi på Pausit detta som en stor möjlighet att öka antalet kunder. Vi vet om att vi har en riktigt bra produkt som det finns ett behov av på många arbetsplatser.

Avonova Företagshälsa

Avonova är ett företag som erbjuder tjänster inom företagshälsa och ledarutveckling. De har 700 medarbetar på 120 orter runt om i Sverige, som varje dag levererar hälsotjänster till deras kunder. Avonova hjälper organisationer och deras medarbetare att bli mer hållbara, att kommunicera mer och att må bättre.

— Eftersom vi tillbringar så stor del av vår vakna tid på jobbet behöver vi få in mer rörelse under arbetsdagen. För att öka välbefinnande och hållbarhet måste arbetslivet organiseras och planeras så att rörelse främjas på arbetsplatsen , säger Salima Sakket Santikos fysioterapeut och ergonom på Avonova.

Pausgympa med Pausit

Vårt pausprogram är ett enkelt sätt att få in rörelse i en stillasittande vardag. Du får en personlig tränare i din dator och notifikationer under dagen, som påminner dig om när det är dags att ta en paus. Det är en perfekt lösning för dig som jobbar mycket stillasittande, till exempel sitter framför en skärm. Många som har ett stillasittande arbete känner av spänningar eller smärta i kroppen. Det är vanligast att dessa problem finns i nacke, axlar och rygg. Pausit hjälper till att förebygga dessa fysiska problem, samtidigt som det finns övningar som hjälper den psykiska hälsan! I vårt program finns andnings- och avslappningsövningar för att minska stress och ångest.

Vill du prova Pausit gratis? Kontakta oss här!