Aktiva pauser

Vad är att ta aktiva pauser?

Det är många personer som är nyfikna på att veta mer om vårt program för att ta aktiva pauser, men vad är egentligen detta?

Aktiva pauser är helt enkelt ett sätt att ta en paus i arbetsdagen och samtidigt få in mer rörelse i vardagen.

Pausit pausprogram fungerar som en personlig tränare, direkt i din jobbdator som påminner dig att ta aktiva pauser på vissa tider, som du själv bestämmer i förväg. Du kanske vet om att du alltid har låg energi framåt eftermiddagen? I så fall passar det perfekt att programmera aktiva pauser just då!

Övningar för aktiva pauser

I vårt pausprogram finns massor med övningar så att du får variation i dina rörelser, och dessutom kan fokusera extra mycket på vissa områden. Direkt i programmet har du möjlighet att ställa in specifika problemområden, det vill säga övningar du vill ska komma lite oftare än andra. Du kanske känner dig stel i nacke och axlar efter att ha suttit stilla framför en dator i flera timmar och utfört monotont arbete.

Vårt program används av alla möjliga typer av företag och organisationer. Eftersom vårt program är så enkelt att anpassa efter just dina behov passar det perfekt för flera olika typer av verksamheter. Det är en av anledningarna till att Pausit har över  200 000 nöjda användare.

Ta aktiva pauser gratis

Pausit erbjuder en gratis provperiod med vårt pausprogram. På så sätt kan du själv testa att ta aktiva pauser på jobbet. Under provperioden har du tillgång till alla funktioner och övningar som finns i betalversionen. Kontakta oss här så berättar vi mer!