Vad är pausgympa?

Det är många personer som är nyfikna på att veta mer om vårt program för pausgympa, men vad är egentligen pausgympa? Vi på Pausit har utvecklat ett pausprogram som fungerar som en personlig tränare, direkt i din dator. Med vårt pausprogram får du en notis i din jobbdator på vissa tider, som du själv bestämmer i förväg. Du kanske vet om att du alltid har låg energi framåt eftermiddagen? I så fall passar det perfekt med lite pausgympa just då! Pausgympa är helt enkelt ett sätt att ta en paus i arbetsdagen och samtidigt få in mer rörelse i vardagen.

Övningar för pausgympa

I vårt pausprogram finns massor med övningar så du får variation i dina rörelser, och dessutom kan fokusera extra mycket på vissa områden. Direkt i programmet har du möjlighet att ställa in specifika problemområden, det vill säga övningar du vill ska komma lite oftare än andra. Du kanske känner dig stel i nacke och axlar efter att ha suttit stilla framför en dator i flera timmar och utfört monotont arbete.

Vårt program används av alla möjliga typer av företag och organisationer. Eftersom vårt program är så enkelt att anpassa efter just dina behov passar det perfekt för flera olika typer av verksamheter. Det är en av anledningarna till att Pausit har 130 000 nöjda användare.

Vi förklarar vad pausgympa är, vilka företag det passar för och hur du gör för att få en gratis provperiod med vårt pausprogram

Prova pausgympa gratis

Pausit erbjuder en gratis provperiod med vårt pausprogram. På så sätt kan du själv testa vårt program i lugn och ro, innan du tecknar ett avtal. Under provperioden har du tillgång till alla funktioner och övningar som finns i betalversionen. Kontakta oss här så berättar vi mer!