Vad betyder pausgympa?

Mikael Wahman är en av delägarna i Pausit och sitter såklart inne på massor av kunskap om pausgympa! Vi fick en pratstund med honom om hur han ser på friskvård på arbetsplatser.

Vilka är dina tre bästa tips för att få mer rörelse på arbetsplatsen?

  • Som arbetsgivare eller chef är det viktigt att uppmuntra personalen att röra sig och själv föregå med gott exempel
  • Krångla inte till det: all rörelse är bättre än ingen rörelse, gör enkla saker som blir av.
  • Skaffa ett pausprogram som hjälper dig att komma ihåg detta och visar dig bra övningar du vill ha!

Vad betyder pausgympa och pausprogram?

Ett pausprogram är helt enkelt ett program som påminner dig om när det är dags att ta en paus. Med vårt pausprogram får du notiser regelbundet under dagen – direkt i din jobbdator! Du bestämmer själv vilka tider och hur ofta du ska få notiser. Sedan genomför du ett antal övningar, och så är du klar! Övningarna är indelade efter olika kategorier: nackövningar, axelövningar, bröstryggsövningar, ländryggsövningar, hand/armövningar, höftövningar, fotövningar, balansövningar, avslappningsövningar och andningsövningar. Du kan också bestämma hur många övningar du ska göra och hur lång varje övning ska vara. Med Pausit blir det enkelt att få in de där nödvändiga pauserna under arbetsdagen.

Pausit har cirka 125 000 användare varje dag och finns i alla möjliga branscher. Från små till stora företag. Från kommuner, myndigheter och skolor till mindre företag. Gemensamt för våra kunder är att de använder Pausit och att de rapporterar att användandet av programmet verkligen gör skillnad för de anställdas hälsa. De rapporterar även om att det är ett högt användande av programmet, vilket vi verkligen ser som ett tecken på att Pausit uppskattas ute på arbetsplatserna!

Vill du prova pausgympa gratis?

När du blir kund hos oss på Pausit tecknar du ett årsavtal och betalar en licensavgift per användare i företaget. Inga installationskostnader eller startavgifter tillkommer, och du kan ansluta fler användare till programmet när du vill. Om du vill prova på vårt pausprogram innan du skriver upp dig på ett helt år, så kan du testa helt gratis under en begränsad provperiod. Bli en del av våra nöjda kunder! Kontakta oss så berättar vi mer.