Varför ska man göra pausgympa?

Alla vet att det är viktigt att röra på sig och motionera regelbundet, men i vilken utsträckning? Vi vet att många sätter upp höga mål som blir svåra att hålla över tid. Ibland dyker livet helt enkelt upp emellan, vilket gör att du kanske inte hinner med den där löprundan eller gympasset. Hur gör man då?

 

Varför pausgympa?

Du behöver faktiskt inte köra ett svettigt gympass flera gånger i veckan för att märka skillnad på ditt välmående. All träning och rörelse är bättre än ingen alls! Det finns nya forskningsrön som säger att du märker skillnad efter bara en (!) minuts rörelse. Genom att röra på dig under arbetsdagen ökar du din koncentrationsförmåga under långa dagar, får in den där viktiga vardagsmotionen och tränar dessutom upp dina muskler. 

 

Vilka borde göra pausgympa?

Vuxna svenskar har en tendens att överskatta hur mycket de rör på sig och hela 60 % av de tillfrågade i en undersökning tror själva att de rör på sig så mycket som rekommenderas. I verkligheten är det dock bara 6 % som gör det. 

Vårt pausprogram passar alla typer av företag och organisationer, från den enskilde egenföretagaren till det större kontoret. När du tecknar avtal med oss betalar du för den enskilda användaren och kan enkelt lägga till eller ta bort antalet användare från programmet och er prenumeration. Om du har svårt att genomföra vissa övningar kan du helt enkelt välja att inte ha med dessa övningar i ditt program. Du ställer själv in vilka övningar du vill ska visas, och kan på så sätt även enkelt välja bort övningar. Pausit passar alla!

 

Prova pausprogram gratis

När du blir kund hos oss på Pausit tecknar du ett årsavtal och betalar en licensavgift per användare i företaget. Inga installationskostnader eller startavgifter tillkommer, och du kan ansluta fler användare till programmet när du vill. Om du vill prova på vårt pausprogram innan du skriver upp dig på ett helt år, så kan du testa helt gratis under en begränsad provperiod. Bli en del av våra nöjda kunder! Kontakta oss så berättar vi mer.