Pausetrening på din datamaskin

Hva med en hel arbeidsdag uten å føle deg stiv og støl? Lytt til kroppen og få tilbake godfølelsen i musklene.

Vi har over 130 000 fornøyde brukere – bli med du også!

FORNØYDE KUNDER

Pausit har cirka 130.000 brukere daglig. Disse jobber i både små og store bedrifter, kommuner, fylker, statlige myndigheter, universitet og organisasjoner. Våre kunder rapporterer om et høyt brukernivå, noe som utgjør en stor forskjell for de ansattes helse.

KUNDE HOS PAUSIT

Som kunde hos oss tegner du en årlig avtale og betaler lisensavgift pr. bruker i bedriften. Det finnes ingen startavgifter eller installasjonskostnader. Du kan når som helst tilføre nye brukere til Pausit.

ABB

Pausit är coolt!

Det har blivit en naturlig del av vardagen att alltid köra en Pausit.

Vissa gånger har jag externa besökare när Pausit gör sig påmind i nedra högra hörnet.

Det är bara att acceptera och ta med besökarna på en kort Pausit.

Alla gäster är imponerade av Pausit och tycker att det blir ett roligt inslag i mötet.

 

Conny Wilén, IS Sourcing Manager, ABB

Ornskoldsviks-kommun

Tack vare Pausit blir jag påmind om att röra mig kontinuerligt dagligen. Vissa tidpunkter under dagen har många på arbetsplatsen valt att göra sin Pausitpaus – då ser man händer och armar röra på sig i olika formationer.

I min roll som hälsoutvecklare har jag fått många positiva återkopplingar från medarbetare om värdet av att använda Pausit. Vi vill ju alla må bra!

 

Gunilla Edman hälsoutvecklare – Örnsköldsviks kommun

Riksrevisionsverket

Riksrevisionen använder det IT-baserade pausgympaprogrammet Pausit sedan i april 2011. Arbetsgivaren vill på detta sätt erbjuda samtlig personal möjlighet att på ett enkelt och strukturerat sätt få de viktiga ”korta” avbrotten i arbetet.
Personalen uppskattar programmet främst för att det ger full möjlighet att individuellt välja vilka övningar som ska utföras och när i tid under dagen de görs.

Anders Thidholm, HR-strateg Riksrevisionen

Previa

Våra medarbetare använder Pausit flera gånger dagligen.
Det gör stor skillnad vid stillasittande arbete.

Maria Malmerfeldt, Konsultchef Previa

De ansatte i Collectio har sittestillende arbeid, og ved hjelp av Pausit blir vi minnet på at vi trenger et lite positivt avbrekk i det å bevege på seg litt. Vi varierer med hvilke øvelser vi ønsker å bruke og på den måten gies de ansatte en mulighet til å bevege seg på en bedre og mere kontrollert måte enn før. Dette er et godt bidrag til mindre plager som er forbundet med arbeide man gjerne får ved å sitte ved sin kontorpult dagen lang.

Rune Sørmo

Collectio AS

SCB

Pausit är ett uppskattat program inom SCB för rörelsepaus och medför verkligen långsiktig nytta.

Det är positivt att användaren kan göra egna inställningar och få specialanpassade övningar.

 

Ulrika Walldorf,  HR-generalist inriktning mot arbetsmiljö & friskvård, SCB

shoppa

Det är skönt att ta dessa korta pauser för att röra sig. Det är redan flera av oss som märkt hur de gjort positiv skillnad på kroppen

Julia Salo, Marknadsassistent och Hälsoinspiratör, Shoppa

Nerikes-brandkar

Välbehövlig paus(it) för både kropp o själ.

Administrationen, Nerikes Brandkår

sormlands-landsting

Friskare medarbetare och en roligare arbetsdag, det är ett par anledningar till att vi på Sekreterarkompetensen landstinget Sörmland valt Pausit.

Anna Lundström, Sörmlands Landsting

Scania

Vi tycker Pausit är jättebra och är nöjda! Med hjälp av våra hälsoinspiratörer, ergonomer och hälsopedagoger har vi spridit verktyget på hela Scania i Södertälje. De på kontoren har märkt skillnad – min värk i axlarna har försvunnit, roligt avbrott i arbetet och att göra det tillsammans blir ett plus för sammanhållningen, blir inte lika stel när jag suttit länge, jag mår bättre och känner att jag behöver detta, det känns bättre i hela kroppen av dessa övningar som aktiverar muskler man normalt inte använder vid stillasittande jobb. Tack för ett gott samarbete!

Carina Allstrin, hälsopedagog på Scania i Södertälje

diakonia

Äntligen har jag fått en alldeles egen personlig tränare, som tålmodigt och utan förebråelser återkommer till mig flera gånger om dagen, med det enda syftet att jag ska må bra!

På huvudkontoret i Sverige används programmet flitigt och självklart får nu alla våra 300 medarbetare världen över också tillgång till Pausit.

Gunilla Melsted, HR Chef Diakonia

pagelle

Vi på Pagelle har använt Pausit sedan våren 2016 och vi känner verkligen skillnad när vi använder programmet. Vi kör de flesta passen samtidigt och det ger en samhörighet och det har gjort att vi ofta skrattar tillsammans när vi kör våra övningar. Vi kan varm rekommendera Pausit till de som sitter mycket framför datorn.

Ann-Catrine Gustafsson, CEO Pagelle

VÅRT PAUSEPROGRAM BRUKES IDAG AV OVER 200BEDRIFTER, 45 KOMMUNER, 25 STATLIGE MYNDIGHETER OG ORGANISASJONER SAMT NOEN FYLKER. HERUNDER FINNER DERE NOEN EKSEMPLER.

Bedrifter

Ringerikes Blad
Collectio AS
Advokatfirma Tønset AS
Kystbedriftenes Helsetjeneste
Støen & Thoresen
Atlas Copco
Skellefteå Kraft
Stena Fastigheter
Samskip Van Dieren
Securitas
Aleris
Alecta
CÖ Redovisning
K3 Travel
Kapp Ahl
Personalpoolen
Skanska
Bauhaus

Myndigheter & Org

Örebro Universitet
Transportstyrelsen
Svenska Kyrkan
Skolverket
Kammarkollegiet

Kommuner

Norrköpings kommun
Göteborg Stad
Örebro kommun
Östersunds kommun
Solna Stad

Fylke

Stockholms läns landsting
Södermanlands läns landsting
Region Örebro Län
Västerbottens läns landsting