Pausgympa för myndigheter och organisationer

Träning på kontoret

”Riksrevisionen använder det IT-baserade pausgympaprogrammet Pausit sedan i april 2011. Arbetsgivaren vill på detta sätt erbjuda samtlig personal möjlighet att på ett enkelt och strukturerat sätt få de viktiga korta avbrotten i arbetet. Personalen uppskattar programmet främst får att det ger full möjlighet att individuellt välja vilka övningar som ska utföras och när i tid under dagen de görs”, säger Anders Thidholm, HR-strateg Riksrevisionen

Vi upplever att många företag märker av problemen med mycket stillasittande arbete på arbetsplatsen, men inte har verktygen för att motverka det. Det är där Pausit kommer in i bilden! Med vårt pausprogram får du notiser direkt i din jobbdator när det är dags att ta en paus. På så sätt glömmer du inte de där viktiga pauserna under dagen. Välj själv vilka fokusområden du vill ha, så anpassar programmet övningarna utefter det.

PAUSGYMPA FÖR MYNDIGHETER OCH ORGANISATIONER

Pausit har cirka 125 000 användare varje dag och finns i alla möjliga branscher. Från små till stora företag. Från kommuner, myndigheter och skolor till mindre företag. Gemensamt för våra kunder är att de använder Pausit och att de rapporterar att användandet av programmet verkligen gör skillnad för de anställdas hälsa. De rapporterar även om att det är ett högt användande av programmet, vilket vi verkligen ser som ett tecken på att Pausit uppskattas ute på arbetsplatserna!

När du blir kund hos oss på Pausit tecknar du ett årsavtal och betalar en licensavgift per användare i företaget. Inga installationskostnader eller startavgifter tillkommer, och du kan ansluta fler användare till programmet när du vill. Om du vill prova på vårt pausprogram innan du skriver upp dig på ett helt år, så kan du testa helt gratis under en begränsad provperiod! Kontakta oss så berättar vi mer.