Pausprogram i datorn

Pausit pausprogram innehåller över 100 övningar framtagna i samråd med sjukgymnaster, ergonomer och ortopedläkare. Pausit påminner dig om när det är dags att träna och innehåller både stretch och rörlighetsövningar för hela kroppen samt andnings & avslappningsövningar.

Du väljer ditt eget program samt mellan kvinnlig och manlig instruktör. Pausit för statistik över hur mycket du tränat och är lätt att installera och använda. Pausit pausprogram finns i svensk, engelsk och norsk version.

Pausit pausprogram i förebyggande syfte

•  Förebygger ohälsa och arbetsskador
•  Vårt pausprogram ger bättre koncentration
•  Lindrar stelhet och värk i rygg, axlar, och nacke
•  Pausit pausprogram ökar produktiviteten
•  Skapar gemenskap och bidrar till ett godare arbetsklimat
•  Förbättrar blodcirkulationen och förebygger domningar

Starta gratis provperiod

Hur många ska använda Pausit?

Är ni fler än 20 som planerar att använda Pausit efter provperioden ska du välja fler än 20.

Presentation av Pausit

Med individen i fokus

Med Pausit pausprogram väljer du själv när, hur ofta och hur länge du vill träna. Du väljer också vad du vill träna. Antingen får du ett blandat urval av övningar för bland annat nacke, rygg, axlar och skuldror eller så väljer du ett område att fokusera på, till exempel ryggen.

Mental träning

I vår senaste version har vi via ett samarbete med Lars-Eric Uneståhl, leg. psykolog och fil dr i psykologi, även tagit fram ett antal andnings och avslappningsövningar som kompletterar programmet på ett bra sätt.

Lars-Eric är en av de psykologer i Sverige som introducerat mental träning och genom dessa övningar får man chansen att varva ner och lära känna sin kropp på ett enkelt sätt.

Mer information om deras verksamhet Unestål Education AB finner ni  på följande länk
www.unestaleducation.se.