Pausprogram i datorn

Pausit Pausprogram erbjuder ergonomisk pausgymnastik i arbetsdatorn, ett effektivt, lättanvänt och billigt verktyg som förebygger arbetsrelaterade besvär och ökar välmåendet på arbetsplatsen.

Ohälsa orsakad av stillasittande, statiskt eller monotont arbete orsakar stora problem för individen samtidigt som det kostar företagen och samhället stora summor varje år.

Pausit pausprogram i förebyggande syfte

•  Förebygger ohälsa och arbetsskador
•  Vårt pausprogram ger bättre koncentration
•  Lindrar stelhet och värk i rygg, axlar, och nacke
•  Pausit pausprogram ökar produktiviteten
•  Skapar gemenskap och bidrar till ett godare arbetsklimat
•  Förbättrar blodcirkulationen och förebygger domningar

Med individen i fokus

Med Pausit pausprogram väljer du själv när, hur ofta och hur länge du vill träna. Du väljer också vad du vill träna. Antingen får du ett blandat urval av övningar för bland annat nacke, rygg, axlar och skuldror eller så väljer du ett område att fokusera på, till exempel ryggen.

Fakta om Pausit pausprogram

Pausit pausprogram innehåller över 100 övningar framtagna i samråd med sjukgymnaster, ergonomer och ortopedläkare. Pausit påminner dig om när det är dags att träna och innehåller både stretch och rörlighetsövningar för hela kroppen samt andnings & avslappningsövningar. Du väljer ditt eget program samt mellan kvinnlig och manlig instruktör. Pausit för statistik över hur mycket du tränat och är lätt att installera och använda. Pausit pausprogram finns i svensk, engelsk och norsk version.

Mental träning

I vår senaste version har vi via ett samarbete med Lars-Eric Uneståhl, leg. psykolog och fil dr i psykologi, även tagit fram ett antal andnings och avslappningsövningar som kompletterar programmet på ett bra sätt.

Lars-Eric är en av de psykologer i Sverige som introducerat mental träning och genom dessa övningar får man chansen att varva ner och lära känna sin kropp på ett enkelt sätt.

Mer information om deras verksamhet Unestål Education AB finner ni  på följande länk www.unestaleducation.se.

Prova programmet gratis

Genom att skicka in samtycker du till att vi sparar din e-post för att nå dig.

Innan du går - vill du se hur programmet ser ut?

Det tar bara några sekunder.

Nej, tack
Ok, visa!

Vill du se ett par övningar?

Nej
Ja!
animation