Pausprogram gratis

Prova Pausit Pausprogram gratis

Visste du att du kan prova Pausit Pausprogram gratis? Under en begränsad tidsperiod får du tillgång till hela vårt pausprogram gratis, med alla funktioner och övningar. På så sätt kan du i lugn och ro gå igenom programmet och känna efter om det är något som passar för just dig och din verksamhet.

Vad är Pausit Pausprogram?

Vi har utvecklat ett pausprogram som fungerar som en personlig tränare, direkt i din dator. Med Pausit Pausprogram får du en påminnelse i din dator på de tider du valt. På så sätt behöver du inte själv komma ihåg när det är dags att ta en paus eller vilka övningar du ska göra. Du kanske vet om att du är seg direkt efter lunchrasten? I så fall passar det perfekt med lite pausgympa just då! Pausgympa är helt enkelt ett smidigt sätt att få in mer rörelse i vardagen och ergonomiska pauser under arbetsdagen.

Pausprogram gratis

Vem passar pausgympa för?

Pausgympa passar perfekt för de jobb som har stillasittande, statiska eller monotona arbetsuppgifter. Oavsett ålder eller yrke kan du hitta övningar som passar dig, eftersom du själv kan ställa in vilka kroppsdelar och muskler du vill fokusera på, eller helt undvika. I dag används Pausit dagligen av över 130 000 personer inom alla typer av branscher och fungerar lika bra i enmansföretaget som i den stora koncernen. Om företaget expanderar är det enkelt att lägga till fler användare, eller att ta bort användare om ni vill det.

Hur provar jag Pausit Pausprogram gratis?

Om du vill prova på vårt pausprogram gratis, så kan du testa programmet under en begränsad provperiod. Bli en del av våra nöjda kunder!

Fyll gärna i kontaktformuläret så ordnar vi det.